| |

PvdA brengt een bezoek aan taalschool Participant

Op 31 augustus jl. heeft de PvdA taalschool Participant Inburgering & Taaltraining bezocht. Participant taalschool is sinds 2019 gevestigd in Barendrecht en heeft als doel inburgeraars voor te bereiden op het behalen van het Staatsexamen Nederlands als tweede taal  of het inburgeringsexamen. Participant biedt op meerdere niveaus taalles,  vanaf A0 t/m B2.  

De taalschool werkt met kleine groepen van 4 tot 6 cursisten zodat  inburgeraars snel(ler) de taalleren en zich gezien weten.  De lessen worden gegeven door kundige, bevlogen en betrokken docenten. Bij het samenstellen van de groepen wordt gekeken naar de achtergrond van de cursist. Is iemand theoretisch of juist meer praktisch ingesteld? 

Deze manier van werken werpt zijn vruchten af ; kleine groepen, gelijkgestemden in één groep en uitstekende docenten.  Het slagingspercentage is al drie jaar op een rij 100% en bovendien belonen de cursisten Participant Inburgering & Taaltraining al 3 jaar met een tevredenheidscijfer van 9,7 .  Ook is Participant in het bezit van het Blik op Werk keurmerk met 4 sterren.

De PvdA wilt Participant  bedanken voor het informatieve gesprek.  We hebben onder andere goed kunnen praten over wat speelt op het gebied van inburgering voor de nieuwe Barendrechter en hoe hier op een constructieve manier vorm aan kan worden gegeven.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *