Oliebollenfeest bij Stichting Hof van Eden

Op 28 december opende Stichting Hof van Eden, gelegen aan Carnisseweg 51, haar deuren voor iedereen om samen met de deelnemers het Oliebollenfeest te vieren. Van 10.00 tot 15.00 uur waren bezoekers welkom om te genieten van huisgemaakte oliebollen en andere lekkernijen. PvdA-raadslid Tina Jakoeb was ook aanwezig bij het feest.

De stichting, in samenwerking met NVA Rijnmond, heeft dit evenement mogelijk gemaakt met hulp van jongeren die hun maatschappelijke stage voltooien, waaronder neurodiverse jongeren met ADHD, ADD of Autisme. Alle kinderen hebben de hele dag geholpen, met een groepje dat zelfs tijd vond om bingo te spelen met de deelnemers. Er werden meer dan 600 oliebollen gebakken, en de stichting had het genoegen vele familieleden van de deelnemers, casemanagers en geïnteresseerden te verwelkomen. Bovendien werden er oliebollen gebracht naar de Hospice, wat het feestelijke gevoel van gemeenschapszin verder uitdroeg.

Gedurende de dag konden bezoekers zich te goed doen aan zelfgemaakte oliebollen en lokale honing, terwijl warme chocolademelk en alcoholvrije glühwein de kou op afstand hielden. De opbrengsten van het evenement zullen een waardevolle bijdrage leveren aan de financiering van activiteiten in 2024 voor de dagbesteding Carnissehof en NVA Rijnmond.

Nu het evenement voorbij is, kijkt Stichting Hof van Eden terug op een geslaagde dag en benadrukt het belang van verbinding binnen de gemeenschap.

“We kijken uit naar de toekomstige evenementen en de mogelijkheid om onze gemeenschap te blijven versterken. Een hartelijke groet en beste wensen voor het nieuwe jaar aan iedereen”.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *