Nieuwe voorzitter Khalid Kassrioui streeft naar bruisend Carnisse Veste

Recentelijk voerde de PvdA een constructief gesprek met Khalid Kassrioui, de recent benoemde voorzitter van de winkeliersvereniging van Carnisse Veste. Tijdens dit gesprek deelde Kassrioui zijn ambitieuze visie en plannen om het winkelcentrum nieuw leven in te blazen. Voor Kassrioui is dialoog een cruciaal middel om mensen te verbinden en samen te brengen in het vernieuwde Carnisse Veste. Als teken van zijn betrokkenheid is Kassrioui tevens eigenaar van Jaya’s, waarbij hij zich richt op het creëren van een gastvrije ontmoetingsplek voor alle leeftijden.

In zijn rol als toegewijde Barendrechter is Kassrioui altijd proactief betrokken bij zijn gemeenschap. Hij koestert warme herinneringen aan de gezelligheid van de Middenbaan in Oud Barendrecht en merkt op: “Het doet me pijn te zien dat het oorspronkelijke karakter van de Middenbaan is vervaagd.” Tegelijkertijd ziet hij Carnisse Veste als een locatie vol potentieel.

Een bruisend Carnisse Veste begint met een actieve aanpak tegen leegstand en een gevarieerd aanbod van activiteiten,” benadrukte Kassrioui tijdens het gesprek. Hij erkent het belang van een levendig winkelcentrum dat mensen van alle leeftijden aanspreekt. “We willen dat Carnisse Veste een plek wordt waar mensen graag samenkomen, en waar er voor elk wat wils is.”

De toegankelijkheid van het centrum staat hoog op de prioriteitenlijst van Kassrioui, vooral gezien het vergrijzende karakter van Barendrecht. “Het is van cruciaal belang dat het centrum voor iedereen toegankelijk is,” verklaarde hij. Carnisse Veste onderzoekt momenteel verschillende opties om de toegankelijkheid en het gemak voor bezoekers te verbeteren.”

Daarnaast wil Kassrioui het havenhoofd, dat momenteel niet volledig wordt benut, omvormen tot een levendig en bruisend gebied. Hij is vastbesloten om daar meer activiteiten te organiseren, waaronder een kinderkermis om gezinnen aan te trekken. “Het havenhoofd heeft veel potentieel, en we moeten dit gebied ten volle benutten om het winkelcentrum te versterken,” voegde hij toe.

Namens de PvdA willen we Khalid Kassrioui bedanken voor het openhartige gesprek.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *