Van bescheiden begin tot wereldpodium: Het inspirerende succes van massagepraktijk Fasiam

Barendrecht is misschien een kleine dorp, maar het herbergt groot talent. Dat werd onlangs nog maar eens bevestigd toen een van onze lokale ondernemers, Pinfa, de Europese titel Thaise massage veroverde tijdens het Europees kampioenschap in Duitsland.

Woensdag jl. bracht de PvdA een bezoek aan de oprichters Pinfa en Aart Robbemont van massagepraktijk Fasiam, naar aanleiding van een persbericht in De Schakel. Wat begon als een bescheiden onderneming met slechts drie werknemers en drie bedden in januari 2020, is uitgegroeid tot een bloeiende praktijk met 8 medewerkers en 5 bedden. Het verhaal van Fasiam is er één van vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Ondanks de uitdagingen van drie lockdowns door de Coronapandemie, bleven ze groeien en bloeien.

Maar het meest indrukwekkende is hoe Pinfa zich, te midden van een sterk deelnemersveld van 24 Europese masseurs, naar de finale binnen twee categorieën wist te vechten. Haar gouden medaille in de prestigieuze categorie ‘Thai massage inspiration’ is een triomf die met passie en toewijding is verdiend. Haar techniek en deskundigheid zijn zo exceptioneel dat ze binnen exact 50 minuten een massage moet uitvoeren, geheel volgens de strenge instructies van de jury.

De PvdA begrijpt de waarde van onze lokale ondernemers en het belang van hun bijdrage aan de gemeenschap. Ze zijn de drijvende kracht achter onze groeiende economie. De overwinning van Pinfa is dan ook niet alleen een erkenning van haar individuele vaardigheid, maar ook een bewijs van het onbenutte potentieel in Barendrecht.

Terwijl Pinfa zich opmaakt voor het wereldkampioenschap in Japan, waar ze zowel Nederland als Duitsland zal vertegenwoordigen, blijven we haar reis met trots volgen. Fasiam’s verhaal is een inspirerende herinnering aan wat mogelijk is met hard werken, passie en een beetje lokale ondersteuning.

Als teken van erkenning en felicitatie overhandigde raadslid Jakoeb een boeket bloemen aan Pinfa. Een klein gebaar voor een opmerkelijke prestatie!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *