PvdA Barendrecht feliciteert drie jubilarissen

Op 1 mei, Internationale Arbeidersdag, heeft PvdA drie jubilarissen gefeliciteerd voor hun jarenlange inzet voor de partij. 

De PvdA is trots op de inzet van Joop Schaeffer (50 jaar lid), Anneke Feenstra- Keijzer (50 jaar lid) en Arie van der Ent (25 jaar lid) en bedankt hen voor hun jarenlange toewijding aan de partij. 

“De jubilarissen zijn een inspiratie voor ons allemaal. Er zijn nog veel sociale en economische uitdagingen waar we mee te maken hebben en we moeten vastberaden blijven om hier verandering in te brengen. Of het nu gaat om ongelijke inkomensverdeling, onveilige werkomstandigheden of discriminatie op de arbeidsmarkt, we moeten blijven strijden voor een rechtvaardige en gelijke samenleving. De geschiedenis leert ons dat verandering mogelijk is en dat we vooruitgang kunnen boeken. Door ons te blijven inzetten en te blijven vechten voor een betere wereld, kunnen we deze verandering teweegbrengen. Laten we ons daarom niet ontmoedigen door de uitdagingen die voor ons liggen, maar ons juist laten inspireren door de successen die we in het verleden hebben geboekt en die we in de toekomst nog kunnen bereiken”, aldus Arianne Waal (bestuursvoorzitter PvdA en Tina Jakoeb (fractievoorzitter PvdA).

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *