PvdA nieuwsbrief Q4 2023

Beste lezers,

Welkom bij de afsluitende editie van onze fractienieuwsbrief voor 2023. Terwijl we het jaar afronden, brengen we u graag op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen binnen onze partij. In deze editie reflecteren we op de uitdagingen en successen van het afgelopen jaar en kijken we vol verwachting uit naar 2024.

Ondanks enkele communicatieonderbrekingen, die voornamelijk te wijten waren aan de intensieve burgemeestersprocedure en voorbereidingen voor de Tweede Kamerverkiezingen, hebben we niet stilgestaan. In deze nieuwsbrief delen we belangrijke acties en prestaties van onze fractie sinds het derde kwartaal, waarbij we onze vooruitgang en jullie waardevolle steun vieren.

We richten ons op diverse belangrijke thema’s zoals huisvesting en gezinshereniging van statushouders, parkeerproblemen bij Lagewei, uitdagingen in bewegingsonderwijs op basisscholen, waardering voor vrijwilligers in buurtpreventie, de nieuwe locatie van Vluchtelingenwerk, en onze deelname aan campagnes tegen geweld op vrouwen en meisjes. Daarnaast belichten we onze inspanningen in het creëren van een kindvriendelijk Barendrecht en onze voortdurende inzet voor inclusiviteit en veiligheid.

We zijn trots op de geboekte vooruitgang, zoals de succesvolle samenwerking met lokale organisaties en jongeren in gemeenschapsactiviteiten, de voortdurende strijd voor rechtvaardigheid en gelijkheid, en onze samenwerking met GroenLinks in de recente campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen.

We danken u voor uw voortdurende steun en kijken uit naar wat we samen kunnen bereiken in het nieuwe jaar. Laten we gezamenlijk verder bouwen aan een welvarende, inclusieve en veilige gemeenschap in Barendrecht.

Met warme groeten en beste wensen voor de feestdagen.

PvdA Barendrecht Fractie

U kunt de nieuwsbrief hier downloaden.

133-nieuwsbief-Kwartaal-4-2023

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *