PvdA nieuwsbrief voorjaar 2022

Beste bezoeker,

De verkiezingen zijn al achter de rug. De PvdA heeft momenteel één zetel. Dat betekent dat de partij door Tina Jakoeb vertegenwoordigd wordt. Zij gaat zich de komende vier jaar inzetten voor alle Barendrechters. De afgelopen maanden heeft zij al veel gedaan en de komende periode gaat Tina samen met de fractie en steunfractie (bestaande uit Daphne Plaizier, Manpreet Chand, Thom van Veen, Arianne Waal en Ivar Berkman) nog veel meer doen!

Uiteraard is de fractie voornemens om iedereen op de hoogte te houden van alle gebeurtenissen in en rondom politiek Barendrecht. Dit gaat de fractie doen door middel van een nieuwsbrief. Elk kwartaal gaat de fractie deze rondsturen naar alle leden en op de website zetten. Deze nieuwsbrief is slechts een selectie van alles wat de fractie doet en waar zij zich mee bezig houdt.

Daarnaast worden alle berichten ook op de website geplaatst. Wilt u nog meer weten over de fractie? Kijk dan vooral op de website van PvdA Barendrecht en lees de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de belangrijkste nieuws.


De fractie wenst u veel leesplezier toe!

U kunt de nieuwsbrief hier downloaden.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *