PvdA Zuid-Holland Toogdag 2022!

Op 11 juli jl. was PvdA Barendrecht aanwezig bij de Zuid-Holland Toogdag georganiseerd door de Statenfractie van PvdA Zuid-Holland op het partijkantoor te Rotterdam. Het doel van de bijeenkomst was om samen met alle PvdA (oud) Raadsleden, wethouders, burgemeesters, waterschappen, besturen en Kamerleden het glas te heffen na een hectische tijd van gemeenteraadsverkiezingen.

Provincie Zuid-Holland is een hele diverse provincie met verschillende regio’s en dus verschillende opgaven die om veel maatwerk vraagt. De samenwerking tussen de provincie en de gemeente Barendrecht bestaat onder andere uit ondersteuning vanuit de provincie aan twee grote projecten namelijk: de Stationstuinen en Dutch Fresh Port.  

Als nieuw komend raadslid was het voor mij een genoegen om kennis te maken met Rosalie Bedijn (portefeuillehouder ruimtelijke ordening, wonen en economie), Willem Minderhout (portefeuillehouder groen en milieu, verkeer en vervoer), Paulien van der Hoeven (portefeuillehouder financiën, bestuur en cultuur), Evelyn Hijink (portefeuillehouder klimaat en energie, landbouw, stukstof en recreatie) en gedeputeerde Anne Koning (portefeuillehouder wonen, ruimtelijke ordening, recreatie en sport).

Tot slot hoop ik dat ik vandaag met mijn handtekening bijgedragen heb aan de kandidatuur van Wim van Heemst als lijstrekker voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen op 15 maart 2023 aanstaande.

Ik wens een ieder die aan de verkiezingen gaat deelnemen heel veel succes toe!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *