PvdA Barendrecht in wijk Ter Leede

Op zaterdag 5  maart jl. zijn kandidaat-gemeenteraadsleden van de PvdA Barendrecht in gesprek gegaan met inwoners van Ter Leede, een jong en kindvriendelijke wijk. Eén van de redenen om deze wijk extra aandacht te geven was vanwege het feit dat Ter Leede in februari hard getroffen werd door de storm Eunice, waarbij er meerdere huizen beschadigd waren.

Tijdens het flyeren en canvassen in de wijk, kwamen we mevrouw Rensink tegen die voor haar deur aan het genieten was van het prachtige weer. Mevr. Rensink wilde weten of er stembussen naar de wijk komen voor mensen die zich minder goed of helemaal niet kunnen verplaatsen. Dit om te voorkomen dat haar stem en dat van anderen anders verloren gaan, iets wat ze zou betreuren. De voorzitter van PvdA Barendrecht, Cengiz Tutar zal mevr. Rensink op maandag 14 maart ophalen en haar persoonlijk naar de stembus brengen, zodat ze haar stem kan uitbrengen ongeacht het feit of ze op de PvdA gaat stemmen. De PvdA vind het belangrijk dat inwoners gaan stemmen, omdat zij de toekomst van Barendrecht bepalen.

Verder kwam er tijdens de gesprekken ook de oorlog in Oekraïne aan bod waar velen zich zorgen om maken omdat Barendrechters hier ook last van zullen ondervinden.

De PvdA zal in contact blijven met de inwoners zodat wij samen met hen de komende jaren ons kunnen inzetten voor de wijk.

Wilt u meer weten hoe de PvdA u de komende jaren van dienst kan zijn dan kunt u dit terugvinden in onze verkiezingsprogramma. Het volledige verkiezingsprogramma van de PvdA kunt u hier terugvinden. Een fysieke versie van het verkiezingsprogramma kunt u ook inzien in de bibliotheek van het Kruispunt.

Wij geloven dat een betere Barendrecht voor iedereen mogelijk is, zolang we het samen doen! Wij vragen om uw stem. Uw stem maakt het verschil. Stem daarom op 14, 15 en 16 maart op PvdA Barendrecht.

Blijft u ons volgen op: www.pvdabarendrecht.nl en mocht u vragen hebben stuur een mail naar info@pvdabarendrecht.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *