PvdA Barendrecht in de Zuidpolder

Op zaterdag 5 maart jl. zijn kandidaat-gemeenteraadsleden van de PvdA Barendrecht in gesprek gegaan met bezoekers van het natuur- en recreatiegebied Zuidpolder. De Zuidpolder is naast een belangrijke verbindingsroute tussen verschillende gebieden ook een recreatiegebied waar bezoekers onder andere kunnen wandelen, hardlopen, fietsen en de natuur ontdekken. Naast een stormbaan en het Barendbos voor kinderen is er hier ook een vogelobservatiepunt aanwezig.

Eén van de speerpunten in het verkiezingsprogramma van de PvdA is dat de Zuidpolder behouden blijft. Dit betekent dat hier niet gebouwd mag worden en dat er geen festiviteiten in dit gebied gehouden worden. Natuurbehoud is een belangrijk verweermiddel in onze strijd tegen klimaatverandering en daarom zal de PvdA zich blijven verzetten tegen bouwplannen in dit gebied.

Wilt u meer weten hoe de PvdA u de komende jaren van dienst kan zijn dan kunt u dit terugvinden in ons verkiezingsprogramma.

Het volledige verkiezingsprogramma van de PvdA kunt u hier terugvinden. Een fysieke versie van het verkiezingsprogramma kunt u ook inzien in de bibliotheek van het Kruispunt.

Wij geloven dat een betere Barendrecht voor iedereen mogelijk is, zolang we het samen doen! Wij vragen om uw stem. Uw stem maakt het verschil. Stem daarom op 14, 15 en 16 maart op PvdA Barendrecht.

Blijft u ons volgen op: www.pvdabarendrecht.nl en mocht u vragen hebben stuur een mail naar info@pvdabarendrecht.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *