Feestelijke laatste activiteit in Huiskamer de Veste

Na een periode van diverse buurtactiviteiten, heeft Huiskamer de Veste, een project van KijkopWelzijn in Carnisse Veste, op 29 februari zijn laatste activiteit georganiseerd. Deze bijeenkomst markeerde het einde van de huidige reeks evenementen op deze locatie.

Huiskamer de Veste heeft gediend als een ontmoetingsplek waar buurtbewoners konden deelnemen aan verschillende activiteiten, waaronder gezondheidschecks en fittesten. Deze evenementen werden ondersteund door professionals uit de gezondheidszorg. Daarnaast waren er voorlichtingssessies, zoals een workshop over het voorkomen van babbeltrucs door wijkagent Jochim, die tips gaf over hoe men zich kan beschermen tegen fraude. De Huiskamer bood ook ruimte voor inwoners die een gesprek wilden of behoefte hadden aan
sociaal contact.

Tijdens de periode van openstelling was de Huiskamer toegankelijk op dinsdagen, donderdagen en vrijdagen in de ochtenduren van 10:00 tot 12:00, en op dinsdag- en donderdagmiddag van 13:00 tot 15:00. Op vrijdagmiddagen werd de ruimte specifiek opengesteld voor jongeren tussen 13:00 en 15:00 uur.

Tijdens de slotbijeenkomst was de PvdA aanwezig om samen met andere bezoekers de laatste activiteit te vieren. De opkomst was goed en de betrokkenheid bij de activiteiten hoog. KijkopWelzijn zal de activiteiten van Huiskamer de Veste op verschillende andere locaties voortzetten. Voor toekomstige updates en meer informatie kunt u de website van KijkopWelzijn bezoeken of contact opnemen via e-mail.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *