PvdA Barendrecht in gesprek met Anne Koning

Op 25 januari jl. heeft de PvdA Barendrecht een bezoek gebracht aan het Provinciehuis Zuid-Holland. Het doel van het bezoek was om met Anne Koning in gesprek te gaan omtrent een aantal thema’s die op lokaal niveau spelen én waarbij de provincie een belangrijke rol vervult. Denk hierbij aan onder andere waterkwaliteit en woningbouw.

Anne Koning is sinds 2019 lid van de Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. In het dagelijkse bestuur van de provincie is ze verantwoordelijk voor wonen, ruimtelijke ordening, recreatie en sport. Daarnaast is ze momenteel kandidaat nr.1 op de kieslijst van PvdA Provinciale Staten Zuid-Holland 2023-2027.

“Ik sta voor een overheid die ongelijkheid voorkomt, die zich hard maakt voor een gelijke verdeling van kennis, macht en inkomen. Wonen is heel belangrijk voor ons allemaal: we willen een woning die past bij hoe wij willen leven. Ook werken is daarbij belangrijk. Zelf in staat zijn om zelfstandig een inkomen te verwerven. Leven ten slotte gaat voor mij over een groene fijne leefomgeving, maar ook over schone lucht. Veel mensen weten niet dat de provincie daar ook over gaat”, aldus Anne Koning.

Anne wil veranderingen dichterbij brengen en stroopt daarom graag haar mouwen op om onze samenleving rechtvaardiger te maken. Samenwerking zal worden beloond met betere ideeën en begrip voor elkaar. “Emancipatie, rechtvaardigheid, solidariteit en duurzaamheid zijn voor mij essentiële waarden.’’

Stem daarom op 15 maart aanstaande op Anne Koning (de nr. 1 van kieslijst van de PvdA) voor een betere, sociale en meer rechtvaardige samenleving!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *