PvdA in debat bij RTV Rijnmond

Op 28 februari jl. heeft de PvdA deelgenomen aan de verkiezingsuitzending georganiseerd door Rijnmond in samenwerking met Exxact Barendrecht. De live-uitzending was van 18.00 tot 19.00 uur en de presentatie was in handen van Sebastiaan van Mill (Exxact) en Ruud de Boer (Rijnmond).

Op basis van interviews met inwoners van gemeente Barendrecht en de verkiezingsprogramma’s waren drie thema’s geselecteerd voor debatten.
Het thema waarop de PvdA samen met Wij Barendrecht en SGP/ChristenUnie was ingedeeld was als volgt:

Het is een dooie boel in Barendrecht. Er moet meer leven in de brouwerij en niet alleen in ‘t weekend

Visie van de PvdA op de stelling is als volgt:

De PvdA is het eens met de stelling. Doordeweeks is er daadwerkelijk weinig te doen voor jong en oud. De komende jaren wilt de PvdA hier verandering in brengen door:

  • Meer te gaan investeren in jong en oud. Sport brengt niet alleen mensen samen maar zorgt er ook voor dat jongeren leren hoe ze kunnen samenwerken om resultaten te behalen;
  • Het theater Het Kruispunt beter te gaan benutten;
  • Het Inge de Bruijn Zwembad een ontmoetingsplek te maken voor de jeugd. Naast het buitenbad, wordt aanvullend onderzoek gedaan naar de uitbreiding van sport, recreatie en horeca om het aantrekkelijk en financieel gezond te maken;
  • Het dienstencentrum Borgstede creatief in te richten;
  • Ervoor te zorgen dat er in de buitenruimte meer zitbankjes komen en openbare toiletten.

Wilt u meer weten hoe de PvdA het hiervoor genoemde wilt gaan realiseren dan kunt u hieronder het debat verder beluisteren.

 

Wilt u meer weten hoe de PvdA u de komende jaren van dienst kan zijn dan kunt u dit terugvinden in onze verkiezingsprogramma. Het volledige verkiezingsprogramma van de PvdA kunt u hier terugvinden. Een fysieke versie van het verkiezingsprogramma kunt u ook inzien in de bibliotheek van het Kruispunt.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *