Halve marathon Barendrecht 2022

Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober was de Halve Marathon Barendrecht. Voor kinderen waren op zaterdag verschillende onderdelen beginnend van 665 meter tot 2 Engelse Mijl. Daarnaast werd op zaterdag ook de 5 km gelopen. Op zondag werden de onderdelen 10 en 21.1 km gelopen. De PvdA Barendrecht was aanwezig bij de start van de 10 kilometer, welke vertrok vanaf de atletiekbaan C.A.V. Energie op het sportcomplex De Bongerd.

De route liep via de Middenbaan, Park Buitenoord, Zuidpolder, de Kleine Duiker, de Oude Maas, de Middeldijk om tot slot weer richting Park Buitenoord, de Middenbaan en de finish bij C.A.V. Energie te arriveren.

Het evenement was georganiseerd door de Facebook Community Rotterdam Marathon Deelnemers (RMD), welke bestaat uit leden vanuit de RMD maar ook de atletiekvereniging C.A.V. Energie. Daarnaast vindt er nauwe samenwerking plaats met een groot aantal lokale en regionale partners.

Sporten is gezond en van grote maatschappelijke waarde, niet alleen omdat wij daar plezier aan beleven maar ook erkenning en een gevoel van eigenwaarde. De PvdA vindt daarom dat sport voor iedereen bereikbaar en toegankelijk moet zijn en waardeert de inzet van de organisatie om dit evenement te organiseren.

Tot slot feliciteert de PvdA alle deelnemers en is blij met het voornemen van de organisatie om volgend jaar een volledige Marathon in Barendrecht te willen organiseren.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *