Barendrechters dank voor uw stem!

Beste Barendrechters,

Hartelijk dank voor het vertrouwen die u mij gegeven heeft om uw belangen de komende vier jaren in de gemeenteraad te behartigen. Het accepteren van mijn benoeming als raadslid schept vele verplichtingen aangezien ik als raadslid niet alleen een volksvertegenwoordiger ben of een vertegenwoordiger van de PvdA maar ook het hoogste bestuursorgaan binnen de gemeente Barendrecht.

Samen met u wil ik de komende vier jaren bouwen aan een beter Barendrecht.  Mocht er zaken afspelen waarbij u behoefte heeft aan informatie, of als u tips/advies voor mij heeft of een bijdrage wilt leveren (groot of klein) schroom niet om mij hiervoor te benaderen.

Blijft u ons volgen op: www.pvdabarendrecht.nl en mocht u vragen hebben stuur een mail naar info@pvdabarendrecht.nl.

Hieronder ziet u enkele beelden van de verkiezingsavond (16 maart 2022).

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *