Stem bewust, stem voor PvdA Barendrecht!

Het is zo ver! Vanaf vandaag 14, morgen 15 en overmorgen 16 maart mag u naar de stembus gaan om uw stem te laten horen.

Ik, Tina Jakoeb (lijstrekker van de PvdA Barendrecht) ben vandaag gaan stemmen omdat ik van mening ben dat het beter kan in Barendrecht. Mijn stem betekent dat ik de verantwoordelijkheid op mij genomen heb om samen met u de komende jaren te gaan werken aan onder andere de woningcrisis, voldoende banen, een duurzame, groene en schone gemeente, liefdevolle zorg voor alle Barendrechters en gelijke kansen in het onderwijs.

Ik doe een beroep op u om ook uw stem te laten horen. Zonder uw stem sta ik er alleen voor. Help mij om te bouwen aan een beter Barendrecht.

Hieronder treft u onze verkiezingskrant aan waarin  u kunt terugvinden wat het college en de fractie de afgelopen vier jaren gedaan heeft voor Barendrecht.

PvdA-krant

Wilt u meer weten wat de PvdA Barendrecht de komende jaren voor u wilt gaan doen dan kunt u hier klikken voor het volledige verkiezingsprogramma.

Wilt u meer weten waarom u moet stemmen op de lijstrekker Tina Jakoeb, lees dan haar persoonlijke brief hieronder.

Persoonlijke-brief

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *