PvdA Barendrecht in Smitshoek

Zondag 13 maart jl. zijn kandidaat-gemeenteraadsleden van de PvdA Barendrecht in gesprek gegaan met bezoekers in de wijk Smitshoek (oude en nieuwe deel). Door de komst van de VINEX-locatie Carnisselande is er nieuw leven ingeblazen in een wijk die vroeger afgelegen en omringd door polders en landbouw was. Door de vele voorzieningen in de buurt zoals een kinderdagverblijf, scholen, sport- en recreatiemogelijkheden zoals voetbalvereniging VV Smitshoek is de wijk vooral populair bij jonge gezinnen en doorstromers met tieners.

In de wijk Smithoek is het dorpskarakter behouden gebleven en dat vindt de PvdA belangrijk om te koesteren. Daarom wil de PvdA blijven investeren in de veiligheid en leefbaarheid van Smitshoek.

Wilt u meer weten hoe de PvdA u de komende jaren van dienst kan zijn dan kunt u dit terugvinden in ons verkiezingsprogramma. Het volledige verkiezingsprogramma van de PvdA kunt u hier terugvinden. Een fysieke versie van het verkiezingsprogramma kunt u ook inzien in de bibliotheek van het Kruispunt.

Wij geloven dat een betere Barendrecht voor iedereen mogelijk is, zolang we het samen doen! Wij vragen om uw stem. Uw stem maakt het verschil. Stem daarom op 14, 15 en 16 maart op PvdA Barendrecht.

Blijft u ons volgen op: www.pvdabarendrecht.nl en mocht u vragen hebben stuur een mail naar info@pvdabarendrecht.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *