Afsluiting campagne PvdA Barendrecht op de Middenbaan

Op 12 maart jl. heeft de PvdA Barendrecht haar campagne afgesloten op de Middenbaan en in de Oude Dorpskern. Tijdens de waardevolle gesprekken hebben inwoners hun laatste vragen kunnen stellen voor de verkiezingen. Naar aanleiding van de vele gesprekken tijdens de campagne, kan geconcludeerd worden dat er nog een lange weg te gaan is om het vertrouwen in de gemeente te herstellen op alle niveaus.

De PvdA is er klaar voor! De koers in ingezet. Werken voor een beter Barendrecht betekent onder andere: (1) betaalbare woningen voor alle Barendrechters. Daarom kiest de PvdA Barendrecht in haar programma voor ambitieus LINKS woonbeleid. (2) In de bijstand gaan we uit van vertrouwen, in plaats van wantrouwen. Barendrechters die zonder baan zitten, zijn vaak al lange tijd werkloos. Voor hen wordt het steeds moeilijker om weer aan het werk te komen. Daarom gaan wij ervoor zorgen dat er voor de mensen die willen werken, er ook goed en zeker werk is. We investeren in begeleiding naar een baan en zorgen dat Barendrechters zeker kunnen zijn van een maandelijks inkomen om rekeningen en boodschappen te betalen. (3) Daarnaast is energiearmoede een urgent en belangrijk probleem dat ons nu en in de toekomst hard raakt. Daarom helpen we Barendrechters bij energiebesparende maatregelen en zorgen we ervoor dat investeren in duurzame energie alle inwoners ook financieel voordeel oplevert.

“Wij kijken terug op een succesvolle en leuke campagne tijd!” Aldus Thom van Veen, campagnecoördinator PvdA Barendrecht.

De dag is afgesloten met een etentje met het gehele campagneteam bij Italiaans restaurant Papi aan het Doormanplein. “Wij vinden het belangrijk om de lokale ondernemer te steunen, helemaal in deze gekke tijden. Daarom hebben wij besloten om deze campagne af te sluiten bij een lokale horecaondernemer.” Aldus Tina Jakoeb.

Wilt u meer weten hoe de PvdA u de komende jaren van dienst kan zijn dan kunt u dit terugvinden in ons verkiezingsprogramma. Het volledige verkiezingsprogramma van de PvdA kunt u hier terugvinden. Een fysieke versie van het verkiezingsprogramma kunt u ook inzien in de bibliotheek van het Kruispunt.

Wij geloven dat een betere Barendrecht voor iedereen mogelijk is, zolang we het samen doen! Wij vragen om uw stem. Uw stem maakt het verschil. Stem daarom op 14, 15 en 16 maart op PvdA Barendrecht.

Blijft u ons volgen op: www.pvdabarendrecht.nl en mocht u vragen hebben stuur een mail naar info@pvdabarendrecht.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *