PvdA Barendrecht in gesprek met burgemeester Aboutaleb en Afdeling Rotterdam

Op 9 februari jl. hebben leden van de PvdA-fractie Barendrecht een bezoek gebracht aan de PvdA-fractie in Rotterdam. Tijdens dit bezoek is er gesproken over onder andere een betere samenwerking tussen de twee fracties. Verschillende thema’s waar de fractie in Rotterdam mee te maken krijgt, spelen zich ook af in de gemeente Barendrecht. Daarom is het belangrijk dat de twee fracties met elkaar kunnen overleggen over onderwerpen die gemeenteoverschrijdend zijn zoals: mobiliteit, veiligheid, de ontwikkeling van de bedrijvigheid, de opvang van vluchtelingen en huisvesting.

Daarnaast hebben de leden een commissievergadering bijgewoond van de Commissie Bestuur, Organisatie, Financiën en Veiligheid (BOFV). Eén van de thema’s die de revue passeerde was  het afsteekverbod die op 23 april 2020 is ingevoerd in de gemeente Rotterdam. In Barendrecht geld geen algeheel vuurwerkverbod. Wel zijn er vuurwerkvrije zones bij winkelcentrum Carnisse Veste, het Middeldijkerplein, zorglocatie Laurens Borgstede en de Middenbaan van kracht.

Na afloop van de commissie was er een vruchtbaar gesprek met burgemeester Aboutaleb waarbij leden vooral benieuwd waren naar hoe het is om uitgeroepen te zijn tot beste burgemeester ter wereld!

De leden van PvdA Barendrecht willen de collega’s Ryan Vos, Sarah Reitema, Lisa Stoker en Pelle Ram bedanken voor het organiseren van het werkbezoek. In het bijzonder willen zij de burgemeester bedanken voor het openhartig gesprek!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *