PvdA Barendrecht in de Oude Dorpskern

De campagnedag op 26 februari jl. ving aan met posterplakken. Samen met Rob van Veen en de campagnecoördinator Thom van Veen heeft Tina Jakoeb de laatste posters geplakt.

Een kers op de taart was het feit dat de eigenaar van Ristorante Papi toestemming gaf om het raam van het restaurant te versieren met een poster van de lijsttrekker van de PvdA.

Daarna hebben kandidaat-gemeenteraadsleden van de PvdA Barendrecht in de Oude Dorpskern gestaan om te flyeren.

De afgelopen jaren heeft wethouder Reshma Roopram intensief gewerkt aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie tussen de Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht, Bewonersvereniging Oude Dorpskern Barendrecht en de gemeente. Op 23 februari jl. is deze vertrouwensrelatie met het ondertekenen van een toekomstagenda door de wethouder samen met Peter Jongenotter (Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht) en Patrick Breek (Bewonersvereniging Oude Dorpskern Barendrecht) versterkt.

De PvdA vindt participatie ontzettend belangrijk en zal in de komende jaren samen met de verenigingen en alle betrokkenen in de oude dorpskern ervoor zorgen dat het maatschappelijk sociaal cultureel hart van de oude dorpskern blijft kloppen.

Het volledige verkiezingsprogramma van de PvdA kunt u hier terugvinden. Een fysieke versie van het verkiezingsprogramma kunt u ook inzien in de bibliotheek van het Kruispunt.

Wij geloven dat een betere Barendrecht voor iedereen mogelijk is, zolang we het samen doen! Wij vragen om uw stem. Uw stem maakt het verschil. Stem daarom op 14, 15 en 16 maart op PvdA Barendrecht.

Blijft u ons volgen op: www.pvdabarendrecht.nl en mocht u vragen hebben stuur een mail naar info@pvdabarendrecht.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *