PvdA Barendrecht op de markt op het gemeentehuisplein

Op 25 februari jl. heeft het team van PvdA Barendrecht op de markt op het gemeentehuisplein gestaan om in gesprek te gaan met de inwoners. Al gauw kwam naar voren dat er volop in drugs gehandeld wordt op basis van afspraken. Dat is te zien omdat de klant en dealer elkaar ontmoeten op het plein. Maar ook als inwoner word je soms lastiggevallen als je toevallig buiten bent. Er is weinig ontkomen aan.

Voor onze jongeren is dit een punt van zorgen aangezien zij ook regelmatig op het gemeentehuisplein te vinden zijn in de avonduren. De drempel voor drugsgebruik wordt alleen maar lager. Dit kan negatieve gevolgen hebben en leiden tot overmatig drugsgebruik onder de Barendrechtse jongeren. Kortom, de overlast raakt iedereen; de omwonenden, de ondernemers en de jongeren. Dit zorgt voor een onveilig gevoel bij inwoners.

Het realiseren van een veilige omgeving voor onze Barendrechtse inwoners staat hoog op de agenda van de PvdA. De komende jaren wilt de PvdA samen met de inwoners meedenken omtrent hoe dit probleem het beste aangepakt kan worden.

Wilt u meer weten hoe de PvdA u de komende jaren van dienst kan zijn dan kunt u dit terugvinden in onze verkiezingsprogramma.

Het volledige verkiezingsprogramma van de PvdA kunt u hier terugvinden. Een fysieke versie van het verkiezingsprogramma kunt u ook inzien in de bibliotheek van het Kruispunt.

Wij geloven dat een betere Barendrecht voor iedereen mogelijk is, zolang we het samen doen! Wij vragen om uw stem. Uw stem maakt het verschil. Stem daarom op 14, 15 en 16 maart op PvdA Barendrecht.

Blijft u ons volgen op: www.pvdabarendrecht.nl en mocht u vragen hebben stuur een mail naar info@pvdabarendrecht.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *