PvdA Barendrecht in Vrijenburg

Op 27 februari jl. zijn kandidaat-gemeenteraadsleden van de PvdA Barendrecht in gesprek gegaan met inwoners van de Vrijenburg.  Vrijenburg is de grootste wijk van Carnisselande en daarom vindt de PvdA het belangrijk dat het goed blijft gaan in de wijk. Uit gesprekken met de inwoners zijn een aantal zorgpunten naar voren gekomen die aandacht behoeven namelijk; veiligheid en uitbouwen van woningen.

Bewoners maken zich zorgen om de veiligheid in deze wijk. Ook op een klaarlichte dag vinden er berovingen plaats. Dit betekent dat de strijd tegen criminaliteit opgevoerd moet worden. Daarnaast is er een grote behoefte aan meer woonruimte voor gezinnen die uitbreiden. Gezien de woningcrises is het lastig om te verhuizen en spreken velen de wens uit om hun eigen woning groter te maken via een uitbouw of dakopbouw.

In het verkiezingsprogramma van de PvdA zijn wonen en veiligheid twee speerpunten waaraan de PvdA de komende jaren wilt gaan werken. Wilt u meer weten hoe de PvdA u de komende jaren van dienst kan zijn dan kunt u dit terugvinden in onze verkiezingsprogramma.

Het volledige verkiezingsprogramma van de PvdA kunt u hier terugvinden. Een fysieke versie van het verkiezingsprogramma kunt u ook inzien in de bibliotheek van het Kruispunt.

Wij geloven dat een betere Barendrecht voor iedereen mogelijk is, zolang we het samen doen! Wij vragen om uw stem. Uw stem maakt het verschil. Stem daarom op 14, 15 en 16 maart op PvdA Barendrecht.

Blijft u ons volgen op: www.pvdabarendrecht.nl en mocht u vragen hebben stuur een mail naar info@pvdabarendrecht.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *