PvdA nieuwsbrief Q4 2022

Beste bezoeker,

Dit is onze tweede nieuwsbrief sinds de verkiezingen in maart 2022 zijn geweest. Dit keer zijn wij wat later met de nieuwsbrief. Het had in december 2022 gepubliceerd moeten worden maar is vanwege een aantal omstandigheden uitgesteld.

In de nieuwsbrief leest u meer omtrent de fractieaangelegenheden die in samenwerking met Stichting Present zijn georganiseerd bij de Zorgnijverij en Borgstede. Daarnaast wordt u kort meegenomen in de stand van zaken met betrekking tot de ontmanteling van de BAR -organisatie en twee moties die namens de PvdA zijn ingediend en reeds afgedaan (motie menstruatiearmoede en motie huurontheffing van de voedselbank). Tot slot is er een selectie gemaakt van de schriftelijke vragen die gesteld zijn met betrekking tot het kindpakket en de opbouw van woningen in Carnisselande.

Ik wil u erop attenderen dat de nieuwsbrief slechts een selectie is van alles wat de fractie doet en waar zij zich mee bezig houdt. Wilt u nog meer weten over de fractie? Kijk dan vooral op de website van PvdA Barendrecht en lees de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het belangrijkste nieuws.

De fractie wenst u veel leesplezier toe!

U kunt de nieuwsbrief hier downloaden.

4-Nieuwsbief-PvdA-Kwartaal-4-jaar-2022

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *