Een bezoek aan leden van de PvdA Barendrecht

Op 11 maart jl. heb ik (lijstrekker) samen met de voorzitter van PvdA Barendrecht Cengiz Tutar en Daphne Plaizier nr. 3 op de kandidatenlijst een bezoek gebracht aan de leden van de partij.

Vanwege Covid was het niet mogelijk om de Algemene Ledenvergadering op 15 december 2021, waarbij de definitieve kandidatenlijst werd vastgesteld, fysiek te houden. Aangezien ik nieuw ben in de politiek, vind ik het belangrijk om als nog een bezoek te brengen aan de leden voor een nadere kennismaking.

Tijdens de bezoeken heb ik samen met leden onder andere de campagne, die bijna ten einde is gekomen, geëvalueerd en vooral de leden bedankt voor het vertrouwen die zij in mij hebben geschonken om als lijstrekker van de PvdA Brandrecht de partij te vertegenwoordigen.

Wilt u meer weten hoe de PvdA u de komende jaren van dienst kan zijn, dan kunt u dit terugvinden in ons verkiezingsprogramma.

Het volledige verkiezingsprogramma van de PvdA kunt u hier terugvinden. Een fysieke versie van het verkiezingsprogramma kunt u ook inzien in de bibliotheek van het Kruispunt.

Wij geloven dat een betere Barendrecht voor iedereen mogelijk is, zolang we het samen doen! Wij vragen om uw stem. Uw stem maakt het verschil. Stem daarom op 14, 15 en 16 maart op PvdA Barendrecht.

Blijft u ons volgen op: www.pvdabarendrecht.nl en mocht u vragen hebben stuur een mail naar info@pvdabarendrecht.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *