Adem Mustafa Negash in Barendrecht

Op 26 januari jl. bezocht Adem Mustafa Negash PvdA Barendrecht. Het doel van het gesprek was om te inventariseren wat er op lokaal niveau afspeelt en hoe hij een bijdrage kan leveren.

Adem is kandidaat (nummer 2 op de lijst) voor de Provinciale Staten van Zuid-Holland namens de PvdA.

“De provincie Zuid-Holland staat voor een aantal grote uitdagingen. Denk aan het vormgeven van de energietransitie, het zorgdragen voor een leefbare woonomgeving voor jong & oud en het vormgeven van een inclusieve samenleving. En tussendoor moeten we ook nog de klimaatcrisis aanpakken. Om die uitdagingen het hoofd te bieden heb ik mij met volle overtuiging kandidaat gesteld. Ik wil de komende jaren de stem zijn van mensen die steun nodig hebben van de politiek. Daarom zet ik nu een stap naar voren”, aldus Adem.

De Provinciale Statenverkiezingen vinden plaats op 15 maart 2023 en het is van groot belang dat iedereen gaat stemmen. Door 1 keer naar het stembureau te gaan, 2 keer te stemmen kunt u 3 keer invloed uitoefenen, namelijk op de Provinciale Staten, de waterschappen en de Eerste Kamer. 


Tijdens het gesprek gaf Adem aan dat hij zich veel zorgen maakt om de hoge energierekeningen en gebrek aan betaalbare huisvesting. Hij is van mening dat de overheid onderdeel moet zijn van de oplossing en ziet het als zijn taak om als politici in gesprek te blijven met bewoners. Zo wil hij samen strijden voor betaalbare maandelijkse rekeningen, het isoleren en verduurzamen van huizen en genoeg huisvesting voor jong en oud.

Stem daarom op 15 maart aanstaande op Adem Mustafa Negash (PvdA Zuid-Holland) voor een sociale, groene en eerlijkere toekomst!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *