Dagbesteding Carnissehof Barendrecht besteedt aandacht aan campagne ‘Bewust Barendrecht’

Dagbesteding Carnissehof heeft op 17 mei op inspirerende wijze aandacht besteed aan de campagne ‘Bewust Barendrecht’. Raadslid Tina Jakoeb was hierbij aanwezig om het belang van deze campagne te onderstrepen.

Lelie Zorggroep biedt, in samenwerking met Stichting Hof van Eden, een zinvolle dagbesteding in een huiselijke en landelijke omgeving in Barendrecht. Dagbesteding Carnissehof is een plek waar men samen activiteiten onderneemt, waarbij gezelligheid, ontspanning en ontmoeting voorop staan. Op 17 mei stond Dagbesteding Carnissehof in het teken van beweging en gezonde voeding. De aanwezigen deelden hun ideeën over dagelijkse beweging en maakten samen fruitstokjes voor de lunch.

Bij Dagbesteding Carnissehof speelt buiten bewegen een grote rol. De deelnemers verzorgen de (moes)tuin en dieren, wandelen en fietsen op de duofiets in en om Barendrecht, en bereiden dagelijks een gezonde lunch met producten uit eigen tuin.

De gezondheidscampagne ‘Bewust Barendrecht’ stimuleert inwoners om gezonder te leven en meer te bewegen. De activiteiten van Carnissehof sluiten hier goed op aan door de focus op buiten bewegen, gezonde voeding en sociale interactie. Dit draagt bij aan de ambitie van de gemeente om de gezondste gemeente van Nederland te worden.

De gezamenlijke activiteit van het maken van fruitstokjes zorgde voor een gezellige sfeer en bewustwording van een gezonde levensstijl. Regelmatig bewegen en gezond eten is vooral voor senioren van groot belang, omdat het hun fysieke en mentale welzijn bevordert. Dagbesteding Carnissehof kijkt terug op een geslaagde dag en blijft zich inzetten voor het welzijn van haar bezoekers.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *