PvdA stelt vervolgvragen over plafondproblemen in Het Kruispunt

PvdA dient vervolgvragen in over de aanpak van plafondproblemen in Het Kruispunt

De PvdA-fractie heeft vervolgvragen aan het college gesteld betreffende de aanpak van de aanhoudende problemen met het loshangende plafond in Het Kruispunt. Ondanks meerdere herstelpogingen sinds de opening in 2016 blijven er zorgen bestaan over de veiligheid voor bezoekers.

De fractie heeft het college verzocht om een gedetailleerde uitleg te geven over de genomen maatregelen sinds het ontstaan van de problemen. Specifiek wordt gevraagd naar een opsomming van de herstelacties die zijn ondernomen, inclusief details over de uitvoering en de betrokken partijen. Tevens is er vraag naar de uitgevoerde of eventuele analyses om de oorzaken van de problemen te identificeren. Verder is er gevraagd naar de overweging van een mogelijke constructiefout. De PvdA wenst te weten of dit aspect onderzocht is en, zo ja, welke bevindingen er zijn en welke stappen er worden overwogen om dit aan te pakken.

Deze vervolgvragen zijn bedoeld om duidelijkheid te krijgen over de voortgang en aanpak van de problemen in Het Kruispunt, met als doel de veiligheid en het welzijn van bezoekers te verzekeren.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *