De MVO-prijzen voor Peter de Bondt en Panagiotis Thanasoulas van Ikea

Het Maatschappelijk Business Event in Barendrecht, dat op 5 maart plaatsvond, was succesvol met het faciliteren van meer dan 65 matches die een waarde van €212.235 vertegenwoordigde. De bijeenkomst bood een platform voor lokale ondernemingen en maatschappelijke organisaties om te netwerken, kennis te delen, en ervaringen uit te wisselen, en benadrukte de kracht van gezamenlijke inspanningen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het evenement werd ingeleid met een lezing door Jan Vermeulen die zijn kennis deelde over de nieuwe Europese regels voor duurzaamheid en hoe deze impact hebben op lokale bedrijven. De presentatie lichtte toe welke maatregelen bedrijven moeten nemen om aan deze normen te voldoen, een essentiële les voor ondernemers die hun bedrijfsvoering willen afstemmen op toekomstige duurzaamheidsvereisten.

De MVO-prijzen werden uitgereikt aan een klein en een groot bedrijf, erkend voor hun bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Peter de Bondt van De Bondt Grafimedia Communicatie ontving de prijs in de categorie kleine ondernemingen. Zijn bedrijf werd geprezen voor het bieden van ondersteuning aan kwetsbare groepen en voor hun inzet in duurzaamheid. In de categorie grote ondernemingen werd de prijs uitgereikt aan Panagiotis Thanasoulas van Ikea. Zijn leiderschap in het creëren van inclusieve werk- en leerplekken, alsmede de samenwerking met maatschappelijke partners, werd benadrukt. Bovendien werd Ikea gewaardeerd voor haar inspanningen om producthergebruik en recycling te bevorderen.

De prijsuitreiking, verzorgd door burgemeester Ronald Schneider, was het hoogtepunt van een evenement dat de nadruk legde op de gedeelde verantwoordelijkheid van de Barendrechtse zakelijke en maatschappelijke sectoren om een positieve impact te maken.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *