Inspirerende bijeenkomst over vrouwelijk leiderschap

Op 9 juli jl. vond een bijeenkomst plaats over vrouwelijk leiderschap, georganiseerd door een enthousiast team van sprekers en organisatoren. Het thema van de dag, “Vrouwelijk leiderschap: een reis van empowerment”, stond centraal tijdens de inspirerende presentaties van de sprekers.

Tara Oedayraj Singh Varma, voormalig Tweede Kamerlid voor GroenLinks Amsterdam, pleitte voor Sisterhood en benadrukte het belang van steun en verbinding tussen vrouwelijke leiders.

Vanessa Limon, voorzitter van Zami Paramaribo, presenteerde inzichten over zakelijk vrouwelijk leiderschap. Ze benadrukte de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie, communicatievaardigheden en het belang van het betrekken van anderen.

Nanda Baldew, regressietherapeut, coach en advocate, bracht het belang van zelfkennis en het loslaten van belemmerende overtuigingen naar voren. Ze toonde aan hoe regressie- en reïncarnatietherapie vrouwen kunnen helpen om hun volledige potentieel als leiders te benutten. Haar betoog bood een diepgaand inzicht en motiveerde de deelnemers om hun eigen leiderschapsreis te starten.

De bijeenkomst creëerde bewustzijn rondom de uitdagingen waar vrouwen wereldwijd nog steeds mee te maken hebben, zelfs in 2023. Het evenement eindigde met de oproep om te streven naar gelijke kansen en steun voor alle vrouwen. De sprekers en organisatoren benadrukten het belang van empowerment, het stimuleren van elkaar en het creëren van een netwerk dat verder reikt dan de eigen groep.

Dank aan het team achter deze bijeenkomst, alle sprekers en deelnemers voor hun betrokkenheid en inspiratie. Ik kijk ernaar uit om samen verder te bouwen aan een wereld waarin alle vrouwen hun volledige potentieel kunnen verwezenlijken!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *