KV Vitesse viert 90-jarig jubileum

Korfbalvereniging Vitesse heeft afgelopen zaterdag haar 90-jarig jubileum gevierd met een feestelijke bijeenkomst op Sportpark De Bongerd. Tijdens het jubileumfeest ontving voorzitter Willem Booij uit handen van burgemeester Ronald Schneider een waarderingsoorkonde van de gemeente Barendrecht.

In zijn toespraak blikte Booij met trots terug op de rijke historie van Vitesse. De club, opgericht in 1934, is uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met meer dan 500 leden in alle leeftijden. Naast korfbal biedt Vitesse ook andere sporten aan, zoals Koersbal en CombiFit. De vereniging zet zich daarnaast ook in voor goede doelen, zoals de Alpe d’Huzes.

Booij keek ook met ambitie naar de toekomst. “We willen de sportieve magneet van Barendrecht blijven en onze club verder klaarstomen voor de toekomst,” aldus de voorzitter. “We blijven scherp sturen op onze ambitie en zijn kritisch waar we het beter kunnen en mogen doen.”

Burgemeester Schneider prees Vitesse in zijn speech voor haar belangrijke rol in de Barendrechtse samenleving. “De club draagt bij aan de sociale cohesie en zorgt ervoor dat mensen in beweging blijven,” aldus de burgemeester. “Daarnaast is Vitesse een voorbeeld van inclusiviteit. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, talent of beperking.”

Schneider sprak ook zijn waardering uit voor de vele vrijwilligers die zich bij Vitesse inzetten. “Zonder hun inzet zou de club niet kunnen draaien,” aldus de burgemeester. “Ik wil alle vrijwilligers dan ook van harte bedanken voor hun onmisbare bijdrage.”

Het 90-jarig jubileum van KV Vitesse was een geslaagde dag vol trots, sportiviteit en gezelligheid.

Over KV Vitesse

KV Vitesse is een korfbalvereniging in Barendrecht met meer dan 500 leden in alle leeftijden. De club biedt naast korfbal ook andere sporten aan, zoals Koersbal en CombiFit. Vitesse zet zich daarnaast ook in voor goede doelen. Meer informatie over de club is te vinden op de website https://www.kvvitesse.nl/.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *