Succesvolle ‘Hollen door de Bollen’ evenement levert €715,- op voor Roparun

In een daad van solidariteit heeft Stichting Laxmi zich ook dit jaar aangesloten bij het welbekende ‘Hollen door de Bollen’ evenement, waarbij een recordbedrag van €715 is ingezameld voor Roparun. Het evenement, dat deelnemers leidt langs de bloeiende bollenvelden van Lisse, vond plaats op 14 april en stond wederom in het teken van het ondersteunen van mensen die leven met kanker.

Stichting Laxmi deed eerder mee in 2017 en 2018. Na een pauze van drie jaar, vanwege de corona-uitbraak, kon het evenement in 2023 en nu in 2024 weer doorgaan. Dit jaar is er meer geld opgehaald dan bij de vorige edities.

De dag begon vroeg met als verzamelpunt het parkeerterrein voor het gemeentehuis van Barendrecht, vanwaar de deelnemers met een touringcar naar Lisse vertrokken. Onder hen was ook PvdA raadslid Tina Jakoeb, die haar steun en deelname toonde aan dit gemeenschapsversterkende evenement.

Meer dan 60 deelnemers verzamelden zich om samen de routes van 6,5 km en 10 km te wandelen, en voor de kinderen was er een speciale kinderloop georganiseerd. Elke deelnemer droeg een startticket dat zichtbaar was bevestigd, wat bijdroeg aan een soepele organisatie en herkenbaarheid.

Het evenement was niet alleen een sportieve uitdaging maar ook een culturele samenkomst waarbij deelnemers gerechten, hapjes en drankjes deelden tijdens de gezamenlijke lunch na afloop van de wandeling. Deze momenten van samenzijn benadrukten het thema van culturele uitwisseling en wederzijds begrip.

De dag werd afgesloten met het uitreiken van medailles aan alle wandelaars als blijk van hun prachtige prestaties en bijdrage aan het goede doel.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *