Lintjesregen 2022

Op 26 april jl. heeft in Barendrecht de uitreiking van Koninklijke onderscheidingen plaatsgevonden door de burgemeester. De lintjesregen is een traditie die al 200 jaar oud is waarbij inwoners van Barendrecht, die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving, benoemd worden tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. U kunt hierbij denken aan:

  • Inwoners die zich langdurig en vrijwillig inzetten voor organisaties op verschillende gebieden zoals sport, cultuur, kerkelijk leven, mantelzorg etc.
  • Inwoners die bijzondere prestaties hebben geleverd in hun betaalde baan of een nevenfunctie die veel verder gaan dan wat van iemand kan worden verwacht.

De PvdA was aanwezig tijdens de lintjesregen omdat de partij het van essentieel belang vindt dat allen die zich belangeloos inzetten voor de samenleving erkend worden. Door aandacht te besteden aan erkenning kunnen vrijwilligers niet alleen beloond worden maar ook worden behouden.

De PvdA vindt het belangrijk dat het aantal gedecoreerde elk jaar groeit en doet daarom een oproep aan u om familie, vrienden of kennissen tijdig (voor 1 juli 2022) bij de gemeente voor te dragen voor een onderscheiding voor volgend jaar.

De PvdA feliciteert eenieder die gedecoreerd is van harte!

Van links naar rechts: Nicoline Blankenstein (EVB), Govert Veldhuijzen (waarnemend burgemeester Barendrecht), Tina Jakoeb (PvdA) en Petra de Kam-Benard (CDA)

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *