Ristorante PaPi onderscheiden met Nederlandse Horeca Prijs

Ristorante PaPI aan het Doormanplein in Barendrecht heeft de prestigieuze Nederlandse Horeca Prijs voor 2023/2024 in de wacht gesleept. Deze eer is een teken van waardering voor hun inspanningen om authentieke Italiaanse gerechten en een gastvrije sfeer aan Barendrecht te leveren.

Op 26 januari 2024 heeft PvdA raadslid Tina Jakoeb, namens zichzelf en VVD-raadslid Cees Schaap, een kort bezoek gebracht aan de eigenaar om hem te feliciteren. Ze overhandigden een bloemetje als blijk van waardering voor de prestatie van Ristorante PaPI. Met ruimte voor 50 gasten, is Ristorante PaPI uitgegroeid tot een favoriete ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap en biedt het ook de mogelijkheid om maaltijden af te halen.

De toekenning van de Nederlandse Horeca Prijs op 22 januari in Zeist onderstreept de goede reputatie die Ristorante PaPI heeft opgebouwd. Het restaurant is meer dan een plek om te eten; het is een centrale plek in Barendrecht waar mensen graag samenkomen. Het ontvangen van deze prijs is een mooie erkenning voor het harde werk en de positieve invloed die het restaurant heeft op de omgeving“.

De felicitatie door de raadsleden benadrukt de steun aan ondernemers die zich inzetten voor kwaliteit en een positieve bijdrage leveren aan de lokale economie en gemeenschap. Ristorante PaPI’s succes bij de Nederlandse Horeca Prijzen is een inspiratie voor alle horecaondernemingen in Barendrecht en daarbuiten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *