Barendrecht als keuze voor uitbreiding praktijk FaSiam

Op uitnodiging bracht PvdA raadslid een werkbezoek aan FaSiam, een praktijk voor traditionele Thaise massage en therapie, die onlangs verhuisd is naar een grotere locatie op Avenue Carnisse 50, slechts 50 meter van hun oude locatie. Het bezoek startte met een rondleiding door de nieuwe praktijkruimte.

Tijdens de rondleiding presenteerde de eigenaar, Pinfa (Fa) Robbemont, de diverse diensten die FaSiam aanbiedt. Een bijzondere dienst die onder de aandacht werd gebracht is de ‘Massage Therapie met warme Thaise kruiden en vuur’, een methode die zijn oorsprong vindt in de wetenschap van de tijd van Koning Rama 5. Deze therapie is bedoeld om ziekten te behandelen, lichaamsevenwicht te herstellen en pijn te verlichten, en staat bekend om zijn diepgaande medicinale impact op het lichaam.

Deze unieke massagevorm, nieuw leven ingeblazen door FaSiam, is recentelijk internationaal erkend. Pinfa (Fa) Robbemont heeft de eerste plaats behaald bij het wereldkampioenschap Thaise massage, georganiseerd door de internationale organisatie ‘Nuad Thai en Spa’ op 31 oktober in Tokyo. Dit succes onderstreept de uitzonderlijke kwaliteit en authenticiteit van de therapieën aangeboden door FaSiam.

Met een team van professioneel opgeleide masseuses, onder wie velen die hun opleiding hebben genoten aan Watpo, de leidende school voor massages in Bangkok, is FaSiam uitgerust om een authentieke en verrijkende ervaring te bieden aan haar klanten”, aldus Pinfa.

De PvdA is verheugd dat de eigenaren van FaSiam voor Barendrecht hebben gekozen om hun praktijk uit te breiden. Deze keuze benadrukt het vermogen van Barendrecht om innovatieve ondernemingen aan te trekken wat bijdraagt aan de economische en sociale dynamiek van de gemeente.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *