PvdA Barendrecht op het verkiezingscongres

Op 4 februari jl. bezochten enkele leden van PvdA Barendrecht het verkiezingscongres in Den Bosch waar de PvdA en GroenLinks samen de campagne aftrapten.

Tijdens het congres werd tevens de kandidatenlijst vastgesteld voor de Eerste Kamer, nieuwe leden benoemd tot het partijbestuur en waren er inspiratiesessies georganiseerd met verschillende thema’s zoals feminisme en linkse landbouw. Ook veel maatschappelijke organisaties waren aanwezig waaronder Milieudefensie, de FNV en PAX.

Het startsein is gegeven! Welke kant gaat het op met Nederland? Veel staat er op het spel bij de komende verkiezingen. Voor de PvdA is het duidelijk: wij kiezen voor een sociaal Nederland voor iedereen. Het is de hoogste tijd om de macht van rechts te doorbreken. En dat kan, wij kunnen deze verkiezingen winnen en de toekomst van ons land bepalen.

Sta jij ook achter een sociale toekomst voor iedereen waar we aandacht hebben voor het klimaat, goede zorg en duurzame energie? Stem dan 15 maart op de PvdA tijdens de Provinciale Statenverkiezingen!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *