Het succes van de Tennisvereniging Barendrecht

Tijdens een werkbezoek op 8 maart aan Tennisvereniging Barendrecht heeft PvdA raadslid Tina Jakoeb de gelegenheid gehad om kennis te maken met de activiteiten en faciliteiten van de club.

Voorzitter Leon van der Wilk heeft de successen van de club, waaronder de ontwikkeling van een gastvrije omgeving voor jong en oud, toegelicht. Hij is ruim dertig jaar lid en bijna twintig jaar geleden gestart bij de club met de organisatie van een feest en heeft sindsdien een sleutelrol gespeeld in de ontwikkeling van de Tennisvereniging Barendrecht tot een actieve vereniging die leden van diverse leeftijdsgroepen aantrekt. Inmiddels is hij bijna 17 jaar bestuurslid en zal volgende week herkozen worden voor een nieuwe termijn als voorzitter. Zijn inzet heeft bijgedragen aan het creëren van een vereniging waar het belang van gemeenschapszin en verbinding vooropstaat. Deze inspanningen werden onlangs bekroond met de titel ‘Vereniging van het Jaar’, een waardering voor de gemeenschappelijke inzet en de verbondenheid binnen de club.

Een rondleiding over het terrein van TVB, waarbij inzicht werd gegeven in de verschillende faciliteiten en activiteiten die de vereniging biedt was onderdeel van het gesprek. TVB, met een geschiedenis van meer dan 65 jaar, faciliteert tennis voor een brede leeftijdsgroep en is uitgerust met zowel 9 gravelbanen als 3 binnenbanen met kunstgras, waardoor leden het hele jaar door kunnen spelen. Op 30 maart is de opening van het nieuwe seizoen met een open dag voor alle Barendrechters.

De inspanningen van de vele vrijwilligers die de vereniging rijk is, zijn cruciaal voor het draaiende houden van de club. Hun bijdragen lopen uiteen van bardiensten tot aan de ondersteuning bij jeugdactiviteiten, wat de club tot een belangrijk sociaal knooppunt maakt.

De PvdA draagt Tennisvereniging Barendrecht een warm hart toe en is dankbaar voor de openhartige en verhelderende dialoog met Leon.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *