PvdA moedigt deelnemers van Roparun aan tijdens doorkomst in Barendrecht

Barendrecht dient als een cruciale doorgangsplaats voor de Roparun, gelegen nabij de eindbestemming, Rotterdam. Het officiële startschot van de Roparun in Barendrecht weerklonk om 10.50 uur. Wethouders Margo Stolk en Lennart van der Linden, bijgestaan door diverse raadsleden waaronder ook vertegenwoordigers namens de PvdA, boden hun steun aan de startende hardlopers.

Het Gemeentehuisplein werd getransformeerd in een levendige ontmoetingsplaats, voorzien van culinaire hapjes en drankjes, livemuziek en kinderactiviteiten. Team 315 Barundrecht, enige team uit Barendrecht en opgericht in 2019, kreeg een warm onthaal van hun plaatselijke supporters. Deze Roparun markeert de negende deelname van Team 315 aan deze prestigieuze estafetteloop.

De PvdA ondersteunt deze bijzondere estafetteloop, die gemeenschappen verbindt en een gezonde, actieve levensstijl bevordert. Door deelname aan deze liefdadigheidsloop zamelen de Roparunners geld in voor de zorg voor mensen met kanker, wat een krachtige demonstratie is van solidariteit en sociale betrokkenheid – waarden die de PvdA hoog in het vaandel draagt.

Het evenement heeft de rol van Barendrecht als belangrijke en levendige halte op de route van de Roparun bevestigd.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *