Oproep om te stemmen!

Beste Barendrechter,

Samen met het verkiezingsprogramma voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen is op 15 december de kandidatenlijst van PvdA Barendrecht aan de leden gepresenteerd en goedgekeurd. Het is een stevig team geworden dat vernieuwing uitstraalt maar waarin de ervaring – soms van meer dan 20 jaar – zeker niet ontbreekt. De lijst verenigt diverse inhoudelijke interesses, politieke vaardigheden en zelfs spreiding over de verschillende wijken van onze mooie dorp.

Ik ben trots dat ik de partij mag trekken. Als trotse Barendrechter wil ik mij de komende vier jaar onder andere gaan inzetten voor (1) gelijke kansen en veiligheid voor onze kinderen en jongeren, (2) een duurzame toekomst voor iedereen, ook voor Barendrechters met een kleinere beurs. (3) Inclusie: iedereen moet kunnen meedoen in onze samenleving, dus ook chronisch zieken, kwetsbare ouderen en gehandicapten.

Wilt u meer weten over mijn lijsttrekkerschap voor PvdA Barendrecht, waar ik voor sta en wat ik voor onze Barendrechters wil bereiken, dan kunt u voor een flyer ook terecht bij de volgende ondernemers in Rotterdam die de PvdA Barendrecht een warm hart toedragen en mijn lijsttrekkerschap ondersteunen:

  • SME Shipping Rotterdam
  • Highway Tropische Supermarkt
  • Koemar Shipping
  • Rishi Hairstyling

Wij geloven dat een betere Barendrecht voor iedereen mogelijk is, zolang we het samen doen! Wij vragen om uw stem. Uw stem maakt het verschil. Stem daarom op 14, 15 en 16 maart op PvdA Barendrecht.

Blijft u ons volgen op: www.pvdabarendrecht.nl en mocht u vragen hebben stuur een mail naar info@pvdabarendrecht.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *