Nieuwjaarsborrel 2024

Gisteren, tijdens de nieuwjaarsborrel van de gemeente Barendrecht, sprak de burgemeester inspirerend tot de aanwezige inwoners, leden van de gemeenteraad en het college. Hij deelde zijn enthousiasme over zijn eerste zes maanden als burgemeester en sprak zijn waardering uit voor de sterke gemeenschapszin en het ondernemerschap binnen de gemeente. Hij keek ook vooruit naar het verder ontwikkelen van deze banden in de toekomst.

Ook werden de plannen voor het nieuwe jaar toegelicht. De burgemeester gaf aan dat hij verwacht dat deze plannen bij zullen dragen aan een positief 2024 voor Barendrecht.

Voor de PvdA markeert de nieuwjaarsborrel een moment van hernieuwde toewijding aan de inwoners van Barendrecht. De partij benadrukt haar intentie om constructief samen te werken met alle partijen, gericht op het bereiken van gezamenlijke doelstellingen en het versterken van de gemeenschap.

Ter afsluiting van een gedenkwaardige nieuwjaarsborrel wil de PvdA graag haar oprechte beste wensen overbrengen aan alle inwoners van Barendrecht, alsmede aan de leden van het college en de gemeenteraad. Wij wensen iedereen een gezond, gelukkig en voorspoedig 2024. Het is onze hoop dat dit jaar een periode van vruchtbare samenwerking en aanzienlijke vooruitgang zal inluiden. Samen streven we ernaar om Barendrecht tot een nog betere plek te maken voor iedereen die er woont en werkt. Op een productief en succesvol jaar!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *