Succesvolle start tennisseizoen bij TVB met bezoek van Burgemeester Schneider

Afgelopen zaterdag, 30 maart, heeft Tennisvereniging Barendrecht (TVB) het nieuwe tennisseizoen feestelijk ingeluid met een open dag. De club, bekend om zijn warme en uitnodigende sfeer, trok niet alleen leden, maar ook burgemeester Schneider van Barendrecht, die onder de indruk was van de gezelligheid en de faciliteiten die hij vergeleek met “de tennisafdeling van de Ikea.”

De open dag begon om 9.30 uur met een welkomstwoord, koffie en thee. Bezoekers kregen daarna een presentatie over de club, gevolgd door een rondleiding. Het officiële moment van de dag was de opening van het nieuwe terras en de overkapping door burgemeester Schneider, een mijlpaal die de start van het seizoen markeerde.

Burgemeester Schneider deelde zijn bewondering voor TVB in zijn toespraak, waarin hij de unieke sfeer van de club prees en het belang van de vereniging voor de lokale gemeenschap benadrukte. Hij herinnerde zich zijn eigen tennisdagen en sprak over de waarde van sport en het verenigingsleven in Barendrecht.

De burgemeester benoemde ook het belangrijke werk van vrijwilligers binnen de sportclubs van Barendrecht. “Deze clubs, waaronder TVB, dragen bij aan onze gemeenschap dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Dit is iets wat wij als gemeente erg waarderen en ondersteunen,” zei Schneider.

Hij sloot af met het belang van sport voor jong en oud, als middel voor gezondheid en samenzijn. Met de faciliteiten en de gemeenschap die TVB biedt, ziet hij een mooie toekomst voor de sport in Barendrecht.

Met goed voorbereide banen en het seizoen officieel onderweg, kijkt de club uit naar een jaar vol sport, plezier en gemeenschapsgevoel.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *