PvdA Barendrecht kandidatenlijst

Donderdag 16 december heeft de PvdA Barendrecht de definitieve kandidatenlijst gepresenteerd voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Het is voor mij een enorme eer dat ik als lijsttrekker gekozen ben.

De definitieve kandidatenlijst van PvdA Barendrecht is:

 1. Tina Jakoeb
 2. Manpreet Chand
 3. Daphne Plaizier
 4. Ivar Berkman
 5. Marcel Eichhorn
 6. Arianne Waal
 7. Savo Haji
 8. Cengiz Tutar
 9. Maarten Huppertz
 10. Gerry Faber
 11. Eddy Koen
 12. Orlando Karam
 13. Ed Mol
 14. Joop Schaeffer
 15. Coby van Deursen
 16. Reshma Roopram

Het volledige persbericht is terug te lezen op de website van PvdA Barendrecht of via de lokale media die dit nieuws ook opgepakt hebben.

Samen met het verkiezingsprogramma voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen is op 15 december de kandidatenlijst van PvdA Barendrecht aan de leden gepresenteerd en goedgekeurd. Het is een stevig team geworden dat vernieuwing uitstraalt maar waarin de ervaring – soms van meer dan 20 jaar – zeker niet ontbreekt. De lijst verenigt diverse inhoudelijke interesses, politieke vaardigheden en zelfs spreiding over de verschillende wijken van onze mooie stad.

Bron: Barendrechts Dagblad

Lijsttrekker Tina Jakoeb is nieuw in de Barendrechtse politiek. Ze wordt gepresenteerd als ‘gedreven, leergierig en ambitieus: iemand die houdt van uitdagingen en obstakels nooit uit de weg gaat’. Ze woont meer dan twaalf jaar in Barendrecht, is 38 jaar en jurist. “Als trotse Barendrechtse wil zij zich de komende vier jaar gaan inzetten voor gelijke kansen en veiligheid voor onze kinderen en jongeren en een duurzame toekomst voor iedereen, ook voor Barendrechters met een kleinere beurs. Inclusie is voor haar een speerpunt: iedereen moet kunnen meedoen in onze samenleving, dus ook chronisch zieken, kwetsbare ouderen en gehandicapten.” Jakoeb groeide op in een weeshuis in Suriname. Ze is actief voor de Kern VHP Rijnmond, die de Surinaamse regeringspartij VHP ondersteunt. Ze heeft een eigen stichting om het welzijn van kinderen te bevorderen.

Bron: De Schakel Barendrecht

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *