PvdA Barendrecht op de Carnisse Veste

Op 19 februari jl. hebben de kandidaat-gemeenteraadsleden van de PvdA Barendrecht op de Carnisse Veste gestaan om met de inwoners aldaar in gesprek te gaan. Tijdens de gesprekken hebben de inwoners hun zorg uitgesproken omtrent onder andere de parkeersituatie op de Middeldijkerplein. Vaak worden de parkeerplaatsen die bedoeld zijn voor kort parkeren toch gebruikt om langer te parkeren. Daarnaast wordt op de spitsuren vaker dubbel geparkeerd waardoor er veel overlast wordt veroorzaakt. Volgens de inwoners wordt daar niet op gehandhaafd. De roep van inwoners om de overlast aan te pakken is groot.

Een ander zorgpunt is het ontbreken van openbare toiletten in deze omgeving met als gevolg dat sommige doelgroepen het als een drempel ervaren om hier te winkelen.

Het realiseren van openbare toiletten is een van de speerpunten van de PvdA voor de komende jaren. Daarnaast zal de PvdA ook meedenken hoe de parkeersituatie op de Middeldijkerplein beter geregeld kan worden om overlast te voorkomen.

Wilt u meer weten hoe de PvdA u de komende jaren van dienst kan zijn dan kunt u dit terugvinden in onze verkiezingsprogramma.

Het volledige verkiezingsprogramma van de PvdA kunt u hier terugvinden. Een fysieke versie van het verkiezingsprogramma kunt u ook inzien in de bibliotheek van het Kruispunt.

Wij geloven dat een betere Barendrecht voor iedereen mogelijk is, zolang we het samen doen! Wij vragen om uw stem. Uw stem maakt het verschil. Stem daarom op 14, 15 en 16 maart op PvdA Barendrecht.

Blijft u ons volgen op: www.pvdabarendrecht.nl en mocht u vragen hebben stuur een mail naar info@pvdabarendrecht.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *